O nama i našem transportu

Iskustvo i profesionalnost jamče vrhunsku uslugu prijevoza

PAKAR prijevoz

Tvrtka PAKAR prijevoz d.o.o. bavi se domaćim i međunarodnim cestovnim prijevozom robe već punih 10 godina. Osnovana je 2008. godine, pod vodstvom obitelji Lukšić. Trenutno ima 10 zaposlenika od kojih su svi stručno osposobljeni. Vozni park sastoji se od 7 modernih i suvremeno opremljenih kamiona te 2 kombija.

Naša vizija

Naša vizija je biti i dalje poznata i pouzdana tvrtka za domaći i međunarodni cestovni prijevoz robe koja posluje na siguran, brz i visoko kvalitetan način.

Uz želju za stalnim poboljšanjem i rastom tvrtke i njenog voznog parka, klijentima želimo ponuditi usluge na najvišoj mogućoj razini i razviti dugoročnu suradnju na obostrano zadovoljstvo.

Plan

Plan našeg budućeg poslovanja je nastaviti uspješno poslovanje kao pouzdan pružatelj usluga, kupac i partner koji uvijek na vrijeme izvršava svoje obaveze. Budući da tvrtka proširuje svoje poslovanje svakog dana s novim partnerima, u planu je dodatno proširiti i vozni park s novim vozilima, kao i zapošljavati nove radnike.

Cilj

Tijekom godina uspješnog poslovanja stekli smo velika iskustva i znanja u međunarodnom prijevozu robe te se možemo svrstati najkvalitetnije prijevozničke tvrtke u ovom dijelu Europe. Naš jedinstven cilj je da svaki transport na svoje odredište stigne na siguran i brz način, te ono najbitnije da naš klijent bude zadovoljan našim uslugama.